flag flag
hjem
flag flag flag flag
  Linker:

  Utvalg av
  behandlinger:

branko vladimir
hjem   hjem

Mitt album
flag
flag
flag

Omfattende behandlingsopphold

Gjester av Pieštany kurbad har mulighet å velge blant forskjellige typer av behandling - fra ambulante-, rekondisjons-, eller rekreasjonsbehandling, til det omfattende behandlingsopphold, som er det grunnleggende for Pieštany.
Omfattende behandlingsopphold er en enestående kombinasjon av helende prosesser og tjenesteytelser. Dets grunnriss er medisinsk omsorg strikt og nøye individuelt tilpasset gjestens helsetilstand, behov og ønsker. Det inneholder en grundig innledende legeundersøkelse, bestemmelse av diagnosen, bestemmelse av en rekke av helende behandlinger og prosesser ved bruk av moderne medisinske midler, især med virkning av helende vannkilder, anbefaling av dagsorden, inklusive forpleining.
Omfattende behandlingsopphold i Pieštany er en av de passende løsninger når man er plaget av kroniske smerter og stadige vanskeligheter med bevegelighet. Mangeårig tradisjon og høy sakkyndighet i Pieštany kurbad er en garanti for en suksessfull behandling av indikerte sykdommer. Allerede etter noen uker merker pasienter en helende og lindrende virkning av den naturlige behandlingsmetoden som benyttes i vårt kurbad.

Bestanddel av et behandlingsopphold er innkvartering i et kurhotell og langvarig velgjørende virkning av kurbadets omgivelser, som byr på helbredelse av legeme, ånd og sans.

Etter ankomsten på kurhotellet begynner omsorgen av faglig kompetent medisinsk personale. Kontakttider for leger, spesialister for forskjellige medisinske områder, finner man direkte på kurhotellene, behandlinger yter medisinsk personal på to balneo-rehabiliteringssentre på selve kurbad-øy.

Gjesten gjennomgår en grundig innledende undersøkelse og konsultasjon om sine helsemessige besvær/problemer. Om nødvendig foreskriver legen tilleggsundersøkelser som foretas på stedet inklusive tester på laboratorium, røntgen, densitometri bl.a. På grunnlag av disse fastsetter legen art og fremskritt av gjestens sykdom, dynamikken av sykdom og funksjonsforstyrrelser.

Thermia Spa hotell
Thermia spisesal
Balnea Grand - lobby
Grand og Splendid Spa hoteller
Frokostbuffé
Deretter utarbeider han en terapiplan med hensyn til gjestens individuelle behov. Legen foreskriver best egnet kombinasjon av behandlinger for terapi. I samsvar med gjestens reaksjoner tilpasser legen i løpet av kuren art og hyppighet av behandlinger. Etter terapiens slutt, skriver legen en sluttjournal med anbefalninger vedr. kurregime i hverdagslig liv etter hjemkomsten.

Omfattende kuropphold:

 • innkvartering på kurbad-hoteller Balnea Grand, Balnea Splendid, Balnea Esplanade, Balnea Palace, Thermia Palace
 • Fullpensjon - frokostbuffé, a la carte lunsj og middag
 • Innledende og avsluttende legeundersøkelse, samt legeundersøkelse i løpet av oppholdet
 • 4 behandlinger per dag - omfang og art av behandlinger bestemmer gjestens behandlende lege individuelt ut ifra hans helsetilstand.

Anbefalt oppholdslengde 3 - 4 uker

Andre behandlingsopphold:

 • Behandlingsopphold for osteoporose
 • Slim Line behandlingsopphold
 • Omfattende behandlingsopphold for barn
 • Regenerasjon kuropphold
 • Ledsageropphold
 • Beauty & Vitality tilleggspakke
 • Total relaxation tilleggspakke
 • Tannpleie tilleggspakke
 • Golf tilleggspakke
Oppdatert i mai 2006
copyright 2000-2011 © Vlado Branko

Slovakia.no   Skogbrynet 39 D, 0283 Oslo, Norge   tlf.: +47 406 59 259   Org. nr. 982 763 525MVA